29 jan. 2023

-  Nieuwsbericht

Betrouwbaarheid op het gebied van levering, installatiecapaciteit en advies richting woningcorporaties?

Betrouwbaarheid op het gebied van levering

Je hebt het vast voorbij zien komen in het nieuws. Leveringsproblemen van zonnepanelen en andere onderdelen voor zonnestroominstallaties. Ecorus behoort tot de top 3 van zonnestroominstallateurs in Nederland mede doordat:

  • Ecorus koopt zonnepanelen rechtstreeks in bij de fabriek, hierdoor kunnen wij leverzekerheid bieden aan woningcorporaties.
  • We kopen géén zonnepanelen van leveranciers waarvan is aangetoond dat er sprake is van gedwongen arbeid in het productieproces.
  • Ecorus heeft een goede relatie met verschillende leveranciers van onderconstructies en omvormers. Hierdoor zijn we er zeker van dat er altijd voldoende voorraad is.

Betrouwbaarheid op het gebied van installatiecapaciteit

In 2022 heeft ook Ecorus uitdagingen gehad op het gebied van installatiecapaciteit. Door te werken met de zogeheten multi-vendor strategie proberen wij hier zo goed mogelijk op in te spelen. Simpel gezegd betekent dit dat we met meerdere installatiepartners werken. Dus mocht het zo zijn dat we bijvoorbeeld ontevreden zijn over de kwaliteit van een installatiepartner, we gemakkelijk kunnen overstappen naar een andere installatiepartner. Hierdoor kunnen wij altijd doorgaan met het plaatsen van zonnestroominstallaties. Daarnaast starten wij in 2023 met ons eigen installatieteam zodat wij altijd extra installateurs kunnen inzetten mocht het nodig zijn.

Betrouwbaarheid in ons advies

Ecorus levert meer dan alleen zonnestroom. Wij zijn specialist op het gebied van alles dat met de zon te maken heeft. Zo adviseren we hoe woningcorporaties zonnestroom maximaal kunnen inzetten en wat daar voor nodig is qua aanpassingen in een woning en in een gebouw om te besparen. Maar ook hoe woningcorporaties om kunnen gaan met netcongestie. Daarnaast innoveren wij onze dienstverlening continu met hulp van de woningcorporaties. Hierbij kan je denken aan:

  • het actief informeren van huurders wanneer zij het beste stroom kunnen gebruiken.
  • huurders inzicht geven in hun opbrengst.
  • en hoe om te gaan met groene daken in relatie tot zonnestroom.

Advies

Heb je vragen of wil je advies? Wij helpen je graag! Neem contact op met je accountmanager of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Betrouwbaarheid op het gebied van levering, installatiecapaciteit en advies richting woningcorporaties?

Meer nieuwsberichten

21 sep. 2023
-  Nieuwsbericht
Lidl sluit een van de grootste Solar Corporate Power Purchase Agreements van Nederland 
08 sep. 2023
-  Persbericht
Collectieve inkoop zonnepanelen succesvol afgerond!
03 aug. 2023
-  Nieuwsbericht
Zonnepanelen zijn hot
27 jun. 2023
-  Nieuwsbericht
Dankbaar werk voor een doelgroep die het hard nodig heeft

Vrijblijvend
advies op maat .

Verduurzamen willen wij allemaal, maar wat is de juiste stap om direct te verduurzamen? Maak een afspraak met een van onze solar adviseur voor een advies op maat. Geheel vrijblijvend.