16 jun. 2022

-  Persbericht

Zonne-energie waar deze het grootste verschil maakt!

Amsterdam, 16 juni 2022. In lijn met het Shine Bright-merkverhaal, de 1% pledge en de deelname aan de UN Global Compact is Ecorus met ingang van vandaag Partner geworden van Sopowerful. Vanuit haar missie ‘Making Impact with Solar. We are setting the new standard’ onderstreept de marktleider in zonne-energie met dit partnership haar brede sociaal-maatschappelijke betrokkenheid.

Solar where it matters most

“Twee jaar geleden droeg Ecorus al bij aan een van onze eerste projecten, en natuurlijk ben ik nu zeer verheugd met dit nieuwe partnership. Onze missie ‘solar where it matters most’ drijft ons om zonne-energie toe te passen daar waar het essentiële levensbehoeften als gezondheidszorg, educatie en toegang tot water mogelijk maakt en het meeste impact heeft op levens. Momenteel werken we aan projecten in Malawi, Tanzania en Libanon”

Stefano Cruccu, oprichter Sopowerful

 

Shine Bright = 100% green electricity  

Ecorus positioneert zich vanuit haar specialisme als business partner voor ambitieuze bedrijven die hun bedrijfsvoering zo snel mogelijk willen transformeren naar 100% groene en goedkope stroom. Met de inbreng van hoogstaande technische solar kennis en onze pioniers- en ondernemende mentaliteit bedenken we oplossingen (bright) waarmee onze klanten kunnen schitteren (shine). De keuze voor Sopowerful is ook gestoeld op dit merkverhaal.

 

“Uit een poll onder alle Ecorus-medewerkers heeft een ruime meerderheid voor Sopowerful gekozen. Al sinds de start van ons bedrijf zijn we gedreven om impactvol te verduurzamen met zonne-energie en daarbij houden we beslist rekening met de invloed ervan op de sociale omgeving. Het gedachtengoed van Sopowerful spreekt ons zeer aan. We vinden de visie, missie en doelstellingen van de stichting erg ‘bright’. We willen dan ook graag onderdeel zijn van een oplossing die duurzame ontwikkeling mogelijk maakt op de armste plekken, door middel van zonne-energie.”

Philippe Vanhoef, CEO Ecorus.

 

– – – – – – – –

Meer informatie voor de pers:

Gilbert J. Weber

Group Director Brand & Marketing

https://ecorus.com

06-538 66218

Zonne-energie waar deze het grootste verschil maakt!

Meer nieuwsberichten

21 sep. 2023
-  Nieuwsbericht
Lidl sluit een van de grootste Solar Corporate Power Purchase Agreements van Nederland 
08 sep. 2023
-  Persbericht
Collectieve inkoop zonnepanelen succesvol afgerond!
03 aug. 2023
-  Nieuwsbericht
Zonnepanelen zijn hot
27 jun. 2023
-  Nieuwsbericht
Dankbaar werk voor een doelgroep die het hard nodig heeft

Vrijblijvend
advies op maat .

Verduurzamen willen wij allemaal, maar wat is de juiste stap om direct te verduurzamen? Maak een afspraak met een van onze solar adviseur voor een advies op maat. Geheel vrijblijvend.