Nu investeren om samen impact te maken

Bent u een ondernemer met groot zakelijk vastgoed? Dan overweegt u wellicht zonnestroom. PV installaties op distributiecentra hebben een korte terugverdientijd, leveren jaarlijks een aantrekkelijk rendement en genereren extra inkomsten. U laat bovendien zien dat MVO geen loze kreet is. U weet dat PV systemen goedkoper zijn geworden, dat ze meer produceren meer en dat ze het dak minder belasten dan oudere generaties systemen. Kortom, nu is de tijd rijp om samen impact te maken met zonne-energie.

Business case op maat

Staat u aan het begin van uw zonnestroomproject, dan ligt de basis voor het toekomstig succes in de ontwikkeling. Ecorus levert u toegevoegde waarde door de beste business case te ontwikkelen op grond van onze kennis, ervaring en know how.

Het is de one stop shop voor de keuze van de juiste locatie, het verduidelijken van de netaansluiting en het verkrijgen en juridisch onderbouwen van de benodigde vergunningen. Zo kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze de beste resultaten krijgen voor hun zonnestroominstallatie.

Zonnestroominstallatie ontwikkelen

Geoptimaliseerd projectproces

Al tijdens de projectontwikkeling analyseren we een breed scala aan datascenario’s en gebruiken we onze ervaring en de gegevens uit de realisatie (EPC) en exploitatie (O&M) van honderden historische zonneprojecten.

Op deze manier zorgen we voor een gestructureerd en geoptimaliseerd projectproces. Zodoende verminderen we het risico voor onze klanten, investeerders en banken.

Turn key oplevering

Heeft u de ontwikkelingsfase afgerond en zoekt u de beste EPC’er om de zonnestroominstallatie te bouwen? Dan levert Ecorus op turn key basis de beste technische installatie. Op tijd en binnen budget. Met minimale verstoring van het bedrijfsproces. We bieden hoogwaardige technische kennis en onze ervaren project managers spreken de taal van de professional.  

Contact en Advies

Vragen of advies nodig omtrent het ontwikkelen of bouwen van uw zonnestroominstallatie? Onze Solar Adviseurs staan u graag te woord.

Benieuwd wat
uw dakoppervlakte
kan opleveren?

Zonnestroominstallaties in uw markt

Next Level

2020  ●  
Dakproject  ●  
NL

Ahold Distributiecentrum Pijnacker

2017  ●  
Dakproject  ●  
NL

Nike

2017  ●  
Dakproject  ●  
BE
2020-Ecorus-BG-LOGKLANT

Klantverhaal Next Level Development

‘‘ Al snel werd ons duidelijk dat -wilden we vaart maken- we met deze club van solar specialisten verder moesten. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. ”
20-06-2020  ●  
Artikel

‘We gaan netcongestie te lijf met samenwerking en technische vindingrijkheid”

Ecorus ondertekende eind 2019 een overeenkomst voor het plaatsen van 20 MegaWatt aan zonnepanelen op en naast de productiehalle…
17-06-2020  ●  
Artikel

Er is geen reden om het niet te doen

De plaatsing van zonnepanelen op bedrijfspanden is een no-brainer, stellen Ecorus-oprichters Raphael Janssens en Philippe Vanhoef. Het levert vastgoedeigenaren een stabie…
22-11-2019  ●  
Persbericht

Distributiecentrum Nunner krijgt ‘krachtigste zonnedak’ van Europa

PERSBERICHT – NUNNER Logistics krijgt op Greenport Venlo het krachtigste zonnedak van Europa. Het XXL warehouse waarin Nunner de logistiek verzorgt voor Lidl, wordt volle…