Uw SDE subsidie aanvragen

U wilt investeren in zonnepanelen-energie. U heeft hiervoor de SDE subsidie aangevraagd of reeds een SDE beschikking ontvangen. De afgelopen jaren is er veel subsidie toegekend, maar tot uitvoering is het niet gekomen. Ecorus realiseert zonne-energieprojecten in opdracht van derde, zodat de toegekende SDE subsidie niet verloren gaat en meer hernieuwbare energie opgewekt wordt. Zonne-energie maakt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen, is beter voor het milieu en is goed voor de economie.

Wat kan Ecorus voor u betekenen?

Ecorus realiseert uw zonne-energieproject met SDE beschikking. Dat kunnen we doen omdat we de gehele keten beheersen, van ontwerp, financiering, bouw tot het beheer & onderhoud van het zonne-energiesysteem. Ecorus prijst zich gelukkig dat alle projecten waarvoor subsidie werd aangevraagd ook daadwerkelijk gebouwd zijn.

Uw SDE subsidie samen met Ecorus benutten?

Ecorus doet alle SDE-aanvragen in eigen beheer. Dat kunnen we doen omdat we de gehele keten beheersen, van ontwerp, financiering, bouw tot het beheer & onderhoud van het zonne-energiesysteem. We krijgen zelden vragen van RVO, hetgeen betekent dat we een complete en acceptabele aanvraag indienen. Ook de financiele stabiliteit van Ecorus is voor RVO belangrijk. We garanderen immers dat na toekenning SDE subsidie het project ook gerealiseerd wordt. Dat kunnen we doen omdat we altijd zelf zorgen voor het benodigde “eigen vermogen” in de financiering. Wij denken daarin graag met u mee.

Gegarandeerd uitvoering

Ecorus garandeert een succesvolle uitvoering voor projecten met SDE beschikking

Transparant

Duidelijke en overtuigende businesscase afgestemd op uw behoefte, gebaseerd op concrete feiten en cijfers

Zorgeloos verduurzamen

Snel en zonder zorgen een rendabel zonne-energiesysteem

Betrouwbare partner

Ervaren en stabiele partner met 10 jaar ervaring in zonne-energie.