Verloopt uw SDE subsidie binnenkort? Wees geen dief van uw eigen portomonnee!

Uw subsidie benutten? Dat kan!

Uitvoeren is het devies

Ook als uw SDE subsidie niet door uzelf, maar bijvoorbeeld een adviseur is aangevraagd raden we aan om uw zonnestroomproject vandaag nog op te pakken. Laat u de SDE-beschikking verlopen, dan loopt u het gevaar dat u daarna niet meer voor deze locatie een aanvraag mag doen óf de subsidie wordt beduidend lager. Oftewel, u gooit onnodig geld weg!

Praktijkvoorbeeld

Een bekende internationaal opererende supermarktketen had voor zijn filialen SDE-beschikkingen ontvangen. Bij nadere beschouwing bleek deze af te lopen bij vier van hun filialen. Haast was dus geboden! Op 27 november 2020 is opdracht tot uitvoering verstrekt aan Ecorus en op 23 december 2020 lagen de vier bedrijfsdaken (ca 500 kWp) vol met PV-panelen. Weer een mooie stap verder in de verduurzaming en een tevreden klant.

Hoe kunnen we zo snel bouwen?

Zonnestroominstallatie ontwikkelen

Allereerst staan we bekend om onze mentaliteit om uitdagingen aan te gaan en problemen op te lossen. We willen de zaak echt fixen voor onze klanten. Ook als het in eerste instantie erop lijkt dat het niet kan. Zo kennen we inmiddels de problematiek van netcongestie, maar dankzij onze hoogwaardige technische kennis zijn we in staat om samen met de netbeheerder creatieve oplossingen te bedenken en uit te voeren voor onze klanten.

Ten tweede hebben we een ervaren en goed op elkaar ingespeeld montage-team met (Nederlands sprekende) specialisten die allen hun vak verstaan en weten hoe ze resultaten moeten boeken.

Tot slot hebben we voorraden van hoogwaardige materialen in Rotterdam en Alkmaar staan. Dit is mogelijk omdat we meer dan 100MW plus aan zonne-energiesystemen realiseren per jaar.

Financiering problematisch?

Dankzij onze uitstekende relaties met banken en financiers helpen we u ook graag met eventuele externe financiering. En bij zonnestroomprojecten boven de 500kWp is het zelfs mogelijk (onder bepaalde voorwaarden) dat we zelf (mee)financieren.    

Verzekering en Brandveiligheid?

Stel, uw verzekeraar plaatst kritische kanttekeningen bij de (brand)veiligheid als uw bedrijfsdak wordt voorzien van zonnestroom? Ook deze issues zijn wat ons betreft geen reden tot uitstel, want ook dit varkentje hebben we al eerder gewassen.

20-06-2020  ●  
Artikel

‘We gaan netcongestie te lijf met samenwerking en technische vindingrijkheid”

Ecorus ondertekende eind 2019 een overeenkomst voor het plaatsen van 20 MegaWatt aan zonnepanelen op en naast de productiehalle…
17-06-2020  ●  
Artikel

Er is geen reden om het niet te doen

De plaatsing van zonnepanelen op bedrijfspanden is een no-brainer, stellen Ecorus-oprichters Raphael Janssens en Philippe Vanhoef. Het levert vastgoedeigenaren een stabie…
22-11-2019  ●  
Persbericht

Distributiecentrum Nunner krijgt ‘krachtigste zonnedak’ van Europa

PERSBERICHT – NUNNER Logistics krijgt op Greenport Venlo het krachtigste zonnedak van Europa. Het XXL warehouse waarin Nunner de logistiek verzorgt voor Lidl, wordt volle…