Wij ademen, denken, doen en geloven in zonnestroom

Wij zijn ondernemers. Wij zijn ”solar heroes”. Wij zijn grote uitdagers. Wij zijn experts met autoriteit op zonnestroom. En zijn betrouwbaar. Wij zijn de solar specialisten. Ook wij vallen soms, maar met de steun van elkaar staan we altijd weer op. Wij zijn circusartiesten. Wij zijn onszelf. We doen het gewoon. Dat is ons DNA. Wij zijn Ecorus.

We maken impact, doe je mee?

Wij willen impact maken met zonne-energie. Wij willen een kolencentrale sluiten voor 2030. We willen de beste werkgever zijn. We willen de beste leverancier zijn. Wij zijn de “one-stop solar shop”. Wij zetten de nieuwe standaard in de energiewereld. Wij geven je alle ruimte om jezelf te zijn en om persoonlijk te groeien.

One Stop Solar Shop

We zijn een verticaal georganiseerde groep van solar specialisten en hebben ons georganiseerd in business units die op verschillende marktsegmenten en diensten werken: Ecorus Projects, Ecorus Home, Ecorus Business en Ecorus Development. Met allemaal hun eigen expertise op bepaalde diensten (ontwikkelen, bouwen, monitoren & financieren) en domeinen (ecologie, vergunningen, zonnepanelen, financiering, brandveiligheid) leveren we toegevoegde waarde met kennis, kwaliteit en onze oplossingsgerichte houding.

Word jij onze nieuwe solar soulmate?

06-07-2021  ●  
Midden Nederland
Met jouw enthousiasme en persoonlijke benadering weet jij de bewoners mee te nemen in alle voordelen van zonnepanelen zoals een aanzienlijke kostenbesparing. Ondanks dat de bewoners weten van jouw komst, is de persoonlijke benadering erg belangrijk. …
06-07-2021  ●  
Amsterdam
Ben jij het aanspreekpunt voor de installatiepartners. Vanuit het contract management draag je zorg voor de juiste en tijdig bouwen en opleveren van de zonne – installaties binnen de afgesproken milestones en contractafspraken….
28-06-2021  ●  
Eindhoven
Ecorus wil impact maken in de energietransitie. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Jij gaat samen met Ecorus het mogelijk maken om grootschalige zonneparken te ontwikkelen, te financieren, te bouwen en te beheren. …
23-06-2021  ●  
Eindhoven
Kom jij met jouw enthousiasme, drive en gezond verstand ons operations team versterken als senior Projectleider. Ecorus EPC bouwt en installeert grootschalige zonneparken op grond en grote daken (commercieel vastgoed)….
22-06-2021  ●  
Amsterdam – Eindhoven
Wij streven naar een steeds hogere kwaliteit van onze projecten op zowel technisch, financieel als economisch niveau. In deze nieuwe functie ga jij daar een belangrijke bijdrage aan leveren….
21-06-2021  ●  
Eindhoven – Amsterdam
Ecorus wil impact maken in de energietransitie. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Jij gaat samen met Ecorus het mogelijk maken om grootschalige grondgebonden zonneparken te ontwikkelen, te financieren, te bouwen en te beheren. …
21-06-2021  ●  
Amsterdam
Bestaande business is misschien nog wel belangrijker dan nieuwe business. Jij als Accountmanager begrijpt dat als geen ander. Dit ga je verder uitbouwen voor Ecorus Home. …