Wij ademen, denken, doen en geloven in zonnestroom

Wij zijn ondernemers. Wij zijn ”solar heroes”. Wij zijn grote uitdagers. Wij zijn experts met autoriteit op zonnestroom. En zijn betrouwbaar. Wij zijn de solar specialisten. Ook wij vallen soms, maar met de steun van elkaar staan we altijd weer op. Wij zijn circusartiesten. Wij zijn onszelf. We doen het gewoon. Dat is ons DNA. Wij zijn Ecorus.

We maken impact, doe je mee?

Wij willen impact maken met zonne-energie. Wij willen een kolencentrale sluiten voor 2030. We willen de beste werkgever zijn. We willen de beste leverancier zijn. Wij zijn de “one-stop solar shop”. Wij zetten de nieuwe standaard in de energiewereld. Wij geven je alle ruimte om jezelf te zijn en om persoonlijk te groeien.

One Stop Solar Shop

We zijn een verticaal georganiseerde groep van solar specialisten en hebben ons georganiseerd in business units die op verschillende marktsegmenten en diensten werken: Ecorus Projects, Ecorus Home, Ecorus Business en Ecorus Development. Met allemaal hun eigen expertise op bepaalde diensten (ontwikkelen, bouwen, monitoren & financieren) en domeinen (ecologie, vergunningen, zonnepanelen, financiering, brandveiligheid) leveren we toegevoegde waarde met kennis, kwaliteit en onze oplossingsgerichte houding.

Word jij onze nieuwe solar soulmate?

12-10-2021  ●  
Amsterdam
Eleena is part of the Ecorus Group and offers a unique and total solution for monitoring solar panels for their clients. In order to achieve our ambition we are looking for an experienced Developer….
07-10-2021  ●  
Amsterdam
Ecorus wil investeren in onze toekomst. Wil jij meewerken aan de snelle groei van onze gave scale-up organisatie die actief is in de zonne-energie? Wij zijn op zoek naar een Customer Service Officer voor Ecorus Home…
07-10-2021  ●  
Amsterdam
Ecorus wil investeren in onze toekomst. Wil jij meebouwen aan de snelle groei van onze gave scale-up organisatie. Wij zoeken voor Ecorus Home een ervaren Director….
18-02-2021  ●  
Eindhoven
Ecorus is een echte scale up organisatie. Als Director ga je aan de slag met de verdere professionalisering van Ecorus Projects….