Wij ademen, denken, doen en geloven in zonnestroom

Wij zijn ondernemers. Wij zijn ”solar heroes”. Wij zijn grote uitdagers. Wij zijn experts met autoriteit op zonnestroom. En zijn betrouwbaar. Wij zijn de solar specialisten. Ook wij vallen soms, maar met de steun van elkaar staan we altijd weer op. Wij zijn circusartiesten. Wij zijn onszelf. We doen het gewoon. Dat is ons DNA. Wij zijn Ecorus.

We maken impact, doe je mee?

Wij willen impact maken met zonne-energie. Wij willen een kolencentrale sluiten voor 2030. We willen de beste werkgever zijn. We willen de beste leverancier zijn. Wij zijn de “one-stop solar shop”. Wij zetten de nieuwe standaard in de energiewereld. Wij geven je alle ruimte om jezelf te zijn en om persoonlijk te groeien.

One Stop Solar Shop

We zijn een verticaal georganiseerde groep van solar specialisten en hebben ons georganiseerd in business units die op verschillende marktsegmenten en diensten werken: Ecorus Projects, Ecorus Home, Ecorus Business en Ecorus Development. Met allemaal hun eigen expertise op bepaalde diensten (ontwikkelen, bouwen, monitoren & financieren) en domeinen (ecologie, vergunningen, zonnepanelen, financiering, brandveiligheid) leveren we toegevoegde waarde met kennis, kwaliteit en onze oplossingsgerichte houding.

Word jij onze nieuwe solar soulmate?

18-02-2021  ●  
Eindhoven
Ecorus is een echte scale up organisatie. Als Directeur voor de business unit EPC ga jij verder de organisatie professionaliseren en laten groeien….
25-01-2021  ●  
Amsterdam
Ecorus wil investeren in onze toekomst. Wil jij meebouwen aan de snelle groei van onze gave scale-up organisatie die actief is in de zonne-energie? Wij zijn op zoek naar een Mid-Scale Projectmanager….
21-01-2021  ●  
Amsterdam
Bestaande business is misschien nog wel belangrijker dan nieuwe business. Jij als Accountmanager begrijpt dat als geen ander. Dit ga je verder uitbouwen voor Ecorus Home…
21-01-2021  ●  
Zuid Nederland
Als hoofd uitvoerder coördineer je de projecten op de bouwplaats, stuurt de onderaannemers aan, ontvang je de goederen en controleer je op kwaliteit….
25-01-2020  ●  
Eindhoven – Amsterdam
Als project engineer speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van grootschalige zonne-energieprojecten. Je verzorgt het gehele traject van ontwerpen tot opleveri…
24-01-2020  ●  
Vacature
Als hoofd uitvoerder coördineer je de projecten op de bouwplaats, stuurt de onderaannemers aan, ontvang je de goederen en controleer je op kwaliteit….