04 jan. 2023

-  Persbericht

Van der Valk en Ecorus starten landelijke uitrol zonnestroom

Van der Valk Hotels heeft duurzaamheid hoog op de agenda gezet en wil in het nieuwe jaar grote stappen zetten met zonne-energie. Daarom is Ecorus -marktleider in de implementatie van grootschalige zonne-energieprojecten- als partner gekozen met de intentie om tenminste 40 hotels in Nederland, België en Duitsland te voorzien van zonnestroom. De installaties worden geïnstalleerd op de daken van de hotels en ook de bouw van 20 krachtige solar carports van 500 kWp is in het landelijke project meegenomen. De opgewekte groene stroom zal door hotels zelf worden verbruikt.

In januari start de bouw van de zonnestroom-installaties bij Van der Valk Volendam, Van der Valk Sassenheim, Van der Valk Gilze Rijen en Van der Valk Waalwijk.

“We zijn een familiebedrijf en denken door het reduceren van CO2 ook aan ons nageslacht.” Steven Zeeuw van der Laan, Van der Valk Hotels

“Natuurlijk zijn we erg trots om de grootste hotelketen van Nederland te mogen voorzien van zonne-energie. We kennen de hotelformule al van de uitstekende kwaliteit, prijs en gastbeleving; het nemen van verantwoordelijkheid voor klimaat en milieu past daar goed bij. We hebben er veel zin in om de toekan op zonnestroom te laten vliegen.” Ron Schaafsma, Head of Sales, Ecorus Business

 

Foto: Nick Van Der Valk, Ron Schaafsma

Van der Valk en Ecorus starten landelijke uitrol zonnestroom

Meer nieuwsberichten

25 apr. 2023
-  Persbericht
Ecorus Home start met eigen installatieteam
12 apr. 2023
-  Persbericht
Inzet drone voor optimaal legplan zonnepanelen
23 feb. 2023
-  Nieuwsbericht
Zon langs de A7: aanpak en lessons learned
22 feb. 2023
-  Persbericht
Ecorus voorziet alle woningen Stek van zonnestroom.

Vrijblijvend
advies op maat .

Verduurzamen willen wij allemaal, maar wat is de juiste stap om direct te verduurzamen? Maak een afspraak met een van onze solar adviseur voor een advies op maat. Geheel vrijblijvend.