VAN PIONIEER NAAR SOLAR SPECIALIST

Wij zijn Ecorus.
We know how.

Wij zijn Ecorus. We zijn denkers, we zijn doeners, en bovenal zijn we vastbesloten om een positieve impact te hebben op onze wereld. Onze strategisch doel voor 2030 is duidelijk, en elke dag nemen we concrete stappen om dit doel te bereiken.

DIT IS WIE WIJ ZIJN

Wij zijn probleem-oplossers en verschilmakers.

Daarom nemen we de tijd om de behoeften en doelstellingen van elke klant te begrijpen. We willen niet alleen oplossingen bieden die aan hun energiebehoeften voldoen, maar ook waarde toevoegen aan hun bedrijf op lange termijn. Of het nu gaat om het optimaliseren van energie-efficiëntie, het verlagen van energiekosten, of het versnellen naar net zero; wij hebben de kennis en de intrinsieke motivatie om onze klanten te helpen met het bereiken van hun duurzaamheidsdoelen.

DIT IS WAARVOOR WIJ HET DOEN

Wij geloven in de onbegrensde kracht van de zon.

In de toekomst die wij voor ons zien, zijn we niet langer afhankelijk van fossiele brandstoffen die onze planeet schade toebrengen. We zien een wereld die draait op schone, duurzame energie, aangedreven door de meest betrouwbare bron die we kennen: de zon. Dat is voor ons de nieuwe standaard. En daar willen we impact mee maken.

HOE WE DAT GAAN DOEN

Wij helpen klanten versnellen naar 100% groene energie.

Met onze ‘One Stop Solar Energy Shop’ ontzorgen we de klant met op maat gemaakte oplossingen. We bundelen de krachten van multidisciplinaire teams, elk met hun eigen expertise. Zo combineren we technische kennis en strategisch inzicht met snelheid en efficiëntie en helpen we onze klanten om hun reis naar ‘net zero’ efficiënt en gecontroleerd te versnellen. Altijd met een resultaat voor ogen: 100% betaalbare, groene energie zonder CO2-uitstoot.

Ecorus Advies

DIT IS WAT WIJ DOEN

Wij adviseren, ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden

Iedereen wil duurzamer. Maar de weg ernaartoe is voor iedereen anders. Bij Ecorus weten we als geen ander hoe je een duurzame transitie aanpakt. Met meer dan 100 gedreven specialisten bieden we een compleet assortiment aan oplossingen voor zonne-energie onder één dak: de ‘One Stop Solar Energy Shop’.

DIT IS WIE WIJ ZIJN

Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemers

Ons oprechte geloof om iets goeds te doen voor de samenleving was voor Ecorus dé reden om te formaliseren wat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons écht betekend. In dit eerste CSR rapport beschrijven we de acties die we hebben ondernomen om de UN Global Compact-principes te integreren in onze bedrijfsstrategie en activiteiten. We zijn verheugd deze informatie te delen. Veel leesplezier!

ONS STRATEGISCH DOEL

Voor 2030 willen we een kolencentrale sluiten.

Dit doel is meer dan een symbolische verbintenis; het symboliseert een tastbare en meetbare impact op ons milieu. Het staat gelijk aan het opwekken van 3000 megawatt (MW) aan zonne-energie. Tot nu toe hebben we al honderden MW aan zonne-energiecapaciteit gerealiseerd en spannen we ons elke dag in om dit getal te verhogen. Doe je mee?

WERKEN BIJ ECORUS

Help jij mee onze klanten versnellen naar net zero?

Bij Ecorus geloven we dat elke individuele inspanning telt en dat samenwerking de sleutel is tot echte verandering. Als je bij ons komt werken, word je niet alleen onderdeel van een team, maar van een beweging. Een beweging die streeft naar een duurzamere toekomst en bedrijven helpt versnellen naar net zero.