Bedenken en ontwikkelen van zonnestroominstallaties

Heeft u ruimte om zonnestroom te ontwikkelen? Op daken of grond? Dan kunnen we samen impact maken door het bedenken en ontwikkelen van zonnestroominstallaties. We zijn vindingrijk in het bedenken van out of the box-oplossingen zoals energy hubs, cable pooling en maatgerichte constructies. We gaan door waar anderen stoppen. Raadpleeg onze specialisten bij logistiek, industrie of zonneparken. We helpen u met de keuze voor koop, huur of lease en we ontzorgen u in het hele proces van A tot Z om tot een sluitende business case te komen. Dat gebeurt allemaal heel persoonlijk. U krijgt een ervaren projectleider als aanspreekpersoon die zijn of haar collega-specialisten in het proces zal inschakelen. 

Complete ontzorging van A tot Z

Bij Ecorus hebben we alle specialisten in eigen huis om de ontwikkeling van een zonnestroominstallatie snel en effectief te laten verlopen. Van dak- en grondanalyses, vergunningsverzoeken, subsidie-aanvragen, aansluiting op elektriciteitsnet, constructie- en technische analyses, begeleiding in verzekeringsvragen, sourcing van EPC-partijen tot financiering adv beproefde modellen en onderhouds-oplossingen. Wij ontzorgen u van A tot Z.

Zonnestroominstallatie ontwikkelen
Zonnestroominstallatie ontwikkelen

Van alle markten thuis

In 10 jaar is Ecorus gegroeid van pionier naar solar specialist in het bedenken en ontwikkelen van de technisch best renderende zonne-energiecentrales voor logistiek, industrie en zonneparken. Ecorus is van en in alle markten thuis.

Burgerparticipatie, milieu en biodiversiteit

Bij de ontwikkeling van zonneparken creëren we een zo breed mogelijk draagvlak door burgerparticipatie en door alle belangengroepen in het toekomstige zonnestroomproject betrekken. Met een goed oog voor milieu en biodiversiteit zoeken we daarin het optimum in economische, sociale en ecologische afwegingen.

Zonnepark in de natuur

Met oog voor bedrijfskritische processen

Bij de ontwikkeling van zonnestroomprojecten op dak mag de installatie natuurlijk niet het operationele proces verstoren. Zo starten onze specialisten bijvoorbeeld in geval van dakgebruik altijd met een vakkundige technische analyse. Met oog voor bedrijfskritische processen worden risico’s gemitigeerd.

Contact & Advies

Vragen of advies nodig omtrent het bedenken en ontwikkelen van uw zonnestroominstallatie? Onze Solar Adviseurs staan u graag te woord.

Wij bouwen (voor)

Wij hebben solar specialisten in