Welkom in de
One Stop Solar
Energy Shop .

Bij Ecorus hebben wij alles in huis om u te helpen op een manier die het beste bij uw bedrijf of organisatie past. Of het nu gaat van advies op maat of een totaaloplossing. We bieden een ‘One Stop Solar Energy Shop’ waar meer dan 100 zonne-energie specialisten met ieder hun eigen specialisatie samenwerken in multidisciplinaire teams. Zo krijgt uw project maximale afstemming en is er minimale ruis. Van Development Consultancy, Solar Deployment tot Life Cycle Management, We Know How.

OUR ONE STOP SOLAR ENERGY SHOP IS POWERED BY

We koppelen kennis aan uitvoering. Alles onder één dak.

Development
Consultancy

Technisch hoogwaardige ‘out of the box’ oplossingen bedenken die ook praktisch uitvoerbaar zijn, dat is onze kracht. Dit alles wordt gedaan door ons multidisciplinaire team, dat u in elke fase van uw duurzame transitie zal bijstaan.

On & Off-site
Solar Deployment

Technische expertise combineren met uitgebreide ervaring in EPC om uw duurzame ambities van idee tot realisatie te brengen, dat is onze manier van werken. Een alles-in-één oplossing om uw reis naar net zero te versnellen.

Life Cycle
Management

Ervoor zorgen dat uw installatie gedurende de hele levenscyclus maximaal presteert, dat is onze belofte. Ons team zorgt ervoor dat uw zonneproject soepel verloopt en een optimaal rendement oplevert.

DEVELOPMENT CONSULTANCY

Haal het maximale
uit de zon

We doen er alles aan zodat u de voordelen van zonne-energie volledig kunt benutten. We combineren technische kennis en strategisch inzicht met snelheid en efficiëntie. Zo ontwikkelen we oplossingen die specifiek op uw situatie en behoeften zijn afgestemd. En helpen we u om de reis naar ‘net zero’ efficiënt en gecontroleerd te versnellen.

Van haalbaarheidsstudies, projectontwikkeling tot het sluiten van een CPPA. Het Development Consultancy team staat in elke fase van uw duurzame transitie voor u klaar. Er zijn ontwikkelaars, adviseurs, ingenieurs, bedrijfseconomen, juristen en financieringsspecialisten bij betrokken. Het team wordt speciaal voor uw traject samengesteld en werkt als een verlengstuk van uw interne team.

Ecorus Development Consultancy
Ecorus Solar Deployment

SOLAR DEPLOYMENT

Een zorgeloze overgang naar zonne-energie

Onze Solar Deployment service is een alles-in-één oplossing voor de implementatie van uw duurzame energieprojecten. Naast technische expertise hebben we uitgebreide ervaring in engineering, procurement en contracting (EPC). We nemen alle stappen in het traject op ons, van het technische ontwerp en inkoop tot de daadwerkelijke bouw van het project. Daarbij gaan we altijd voor beste technische oplossing, met optimaal rendement. En of het nu gaat om zonnepanelen op daken, gronden, wateroppervlakken, batterijopslag, zonne-carports, laadpalen of ons energiemanagementsysteem, we bieden altijd een turn-key oplossing.

LIFE CYCLE MANAGEMENT

Maximale prestaties van uw installatie

Bij Ecorus vinden we duurzaamheid belangrijk. We willen dat uw installatie zo lang mogelijk meegaat en maximaal presteert gedurende de volledige levenscyclus. Daarom bieden we Life Cycle Management aan. Life Cycle Management is er op gericht om de energieproductie te maximaliseren, de kosten van levenscyclusactiviteiten en onderhoud te verlagen en de uitvaltijd te minimaliseren. We bieden preventief en reactief onderhoud, continue monitoring, groen onderhoud, camerabewaking, clearing en PR & availability garanties.
Ecorus Life Cycle Management

UW ENERGIETRANSITIE VERSNELLEN?

Ontvang vrijblijvend advies op maat

Iedereen wil duurzamer. Maar de weg er naar toe, die is voor iedereen anders. Bij Ecorus weten we als geen ander hoe je de transitie naar ‘net zero’ het beste kunt aanpakken. Maar wat zijn hierin de juiste stappen? Maak een afspraak met een van onze solar adviseur voor een advies op maat. Geheel vrijblijvend.

Trusted by

nike
ahold
ALDI
klimaatfonds
nextlevel
kennemer-wonen
glp
groetpolder