Onze werkwijze

Ecorus bestaat uit een financieel sterke, verticaal geïntegreerde groep van solar specialisten en experts. We zijn georganiseerd in verschillende marktsegmenten en weten wat onze klanten willen. Met eigen expertise op bepaalde domeinen (ecologie, vergunningen, zonnepanelen, brandveiligheid) leveren we toegevoegde waarde met kennis, kwaliteit en onze oplossingsgerichte houding.

Altijd de hoogste kwaliteit
en leveringszekerheid

Door onze eigen inkoop, hoge kwaliteitsnormen en procesgerichte kwaliteitscontroles bieden we onze klanten de hoogste kwaliteit en leveringszekerheid.

Transparant en een persoonlijke benadering

In onze dienstverlening draait alles om de tevredenheid van onze klanten. Daarbij vinden we in ieder project transparantie en een persoonlijke benadering met korte, open communicatielijnen erg belangrijk.

Continue op zoek naar verbetering

Vanuit hetzelfde perspectief zijn onze IT-systemen toegesneden op de eisen en wensen van onze klanten, werken we samen met lange termijn-partners en zorgen we voor een continue verbetering van de klanttevredenheid. Dat maakt Ecorus tot een leidende speler op de solar markt. 

Onze diensten

Bedenken en ontwikkelen

Onze markten