08 sep. 2023

-  Persbericht

Collectieve inkoop zonnepanelen succesvol afgerond!

We delen met trots dat de collectieve inkoop van zonnepanelen succesvol is afgerond. Laurens van Hoorn en John Groot namens Trevian Collectief en Rens Smal van Enerzien hebben het inkooptraject begeleid. Woningcorporaties Wetland Wonen, Woningstichting Samenwerking, Beveland Wonen, Welwonen: voor wonen én welzijn! en Elan Wonen zijn de deelnemende corporaties die zich aangesloten hebben bij het collectief.

Ecorus verzorgt de dienstverlening voor het collectief en is de full service leverancier die de volledige dienstverlening op zich neemt: werving, installatie, monitoring en onderhoud van zonnepanelen op zowel eengezinswoningen als gestapelde bouw. Ecorus is inmiddels gestart met de werkvoorbereidingen en de eerste woningen worden in september voorzien van PV-panelen. De verwachting is dat in 2024 zo’n 2.500 woningen zullen worden voorzien van zonnepanelen.

Het was een intensief, maar geslaagd traject en we willen de leden van de werkgroep Danielle van Houwelingen, Hanno Schenk, Jochem Deen en Henk Visscher bedanken voor hun waardevolle bijdrage en het vertrouwen in het gezamenlijke inkooptraject.

Welwonen en Elan Wonen zijn de corporaties die recent zijn aangesloten bij het collectief. Bedankt Maartje van der Velde en Stef Bais voor jullie doortastendheid en vertrouwen.

Ook op zoek naar realisatie of versnelling van de ambities op zonnepanelen? Goed nieuws! Alle woningcorporaties kunnen aansluiten op het afgesloten contract. Wil je meer weten? Neem dan contact op met John Groot (06-27623911) of Rens Smal (06-12112043) en ontdek hoe ook jouw woningcorporatie kan profiteren van deze duurzame oplossing.
Samen zetten we stappen naar een duurzamere toekomst!

Collectieve inkoop zonnepanelen succesvol afgerond!

Meer nieuwsberichten

07 dec. 2023
-  Nieuwsbericht
Ecorus helpt Wienerberger bij realiseren duurzame ambities.
06 dec. 2023
-  Nieuwsbericht
Next Level en Ecorus verlengen samenwerking
24 okt. 2023
-  Nieuwsbericht
Dankzij Ecorus werkt Xidoor met zonne-energie van eigen en ander dak.
21 sep. 2023
-  Nieuwsbericht
Lidl sluit een van de grootste Solar Corporate Power Purchase Agreements van Nederland 

Vrijblijvend
advies op maat .

Verduurzamen willen wij allemaal, maar wat is de juiste stap om direct te verduurzamen? Maak een afspraak met een van onze solar adviseur voor een advies op maat. Geheel vrijblijvend.