Slimme bouwstenen om uw energietransitie te versnellen .

Er bestaat geen vaste route om duurzaamheidsdoelen te behalen. Ieder bedrijf is anders, heeft eigen doelstellingen, eigen financiële middelen en ook de snelheid om te moeten verduurzamen zal per bedrijf verschillen. Daarom hebben we vier slimme bouwstenen die we afhankelijk van uw specifieke situatie kunnen inzetten. 

Upgrade al
uw daken met
zonne-energie

Investeer voor uw daken in de
technisch beste zonnestroominstallatie met het hoogst mogelijk rendement.

Breid zonne-energie uit op andere ruimtes en oppervlakten

Optimaliseer uw ruimte, grond of
andere oppervlakten maximaal voor het opwekken van uw eigen zonne-energie.

Optimaliseer
uw eigen
netaansluiting

Creëer uw eigen ‘energy hub’
door slim energiemanagement en
batterijopslag toe te voegen.

Koop grootschalig goedkope, groene energie in

Verlaag uw energiekosten door
goedkope, groene energie in te kopen van lokale zonneparken en zonnedaken.

Upgrade al
uw daken met
zonne-energie .

Dit is het laaghangende fruit: we voorzien uw bedrijfsdak(en) van technisch perfecte zonnekrachtcentrales. Garantie van optimaal rendement voor de komende 25 jaar. Benieuwd hoe wij de daken van ALDI, Ahold Delhaize, Nike en andere bedrijven en woningcorporaties hebben voorzien van zonne-energie?

Trusted by

nextlevel
KennemerWonen-grey
ALDI
ahold
rijswijkwonen

En u?

Breid zonne-energie uit op andere ruimtes en oppervlakten .

We breiden uw zonne-energie maximaal uit naar andere ruimtes of oppervlaktes: on- site & off-site. Denk bijvoorbeeld aan zonnestroom op carports, laadpalen, op een stuk grond van de buren of aan de facade van uw bedrijfsgebouw. 

Trusted by

nextlevel
rijswijkwonen
ALDI
klimaatfonds
rab-groep

En u?

Optimaliseer
uw eigen netaansluiting .

Om het maximale uit uw netaansluiting te halen passen we slim energiemanagement toe, zoals het creëren van energy hub of cable pooling. Hier kijken we welke energieprojecten in de omgeving met uw zonne-energieproject verbonden kan worden. In Groetpolder is het middels cable pooling gelukt om wind- en zonne-energie met elkaar te bundelen. Een optimale verbinding voor een maximale opwek van groene energie.

Trusted by

saba
ahold
vivare
nike
rijswijkwonen

En u?

Koop grootschalig goedkope, groene energie in .

Bent u grootverbruiker van energie en wilt u snel zo veel mogelijk groene stroom? Dan bundelen we de zonne-energie van onze eigen zonneparken (en die onze solar partners) en bieden u een Corporate Solar Purchase Agreement aan. Zo’n CSPPA omvat de looptijd die u zelf kiest met een vaste of variabele prijs met een cap erin.

Trusted by

groetpolder
vivare
saba
KennemerWonen-grey
nike

En u?

Vrijblijvend
advies op maat .

Verduurzamen willen wij allemaal, maar wat is de juiste stap om direct te verduurzamen? Maak een afspraak met een van onze solar adviseur voor een advies op maat. Geheel vrijblijvend.