28 jan. 2023

-  Huurder in het zonnetje

“De installateur was erg vriendelijk, herkenbaar en legde goed uit wat hij ging doen”

Huurder in het zonnetje

“Als de dagen zonnig zijn, kijk ik regelmatig naar de opbrengsten in de Eleena App”

Chantal Derksen woont samen met haar zoon van 16 jaar in een eengezinswoning van Vivare. Sinds oktober 2022 is ze trotse bezitter van 8 zonnepanelen.

“Ik heb direct online de akkoordverklaring getekend, dat ging heel gemakkelijk”

Nadat mevrouw Derksen de brief heeft ontvangen van Vivare was ze direct enthousiast. Ze is blij dat Vivare haar de mogelijkheid biedt om ook gebruik te maken van zonnestroom. Op de website heeft ze dan ook direct de akkoordverklaring online getekend. Dat ging heel gemakkelijk. Mevrouw deed voornamelijk mee om bij te dragen aan een beter milieu. Toen ze hoorde dat de geldbesparing voor haar is en niet voor de woningcorporatie, was dit voor haar een mooie verrassing.

“De installateur was erg vriendelijk, herkenbaar en legde goed uit wat hij ging doen”

Na aanmelding kwam er eerst een installateur langs om te kijken hoeveel panelen er op het dak passen en hoe het kabeltraject eruit komt te zien. De installateur was erg vriendelijk, herkenbaar en legde goed uit wat hij ging doen. Vervolgens werd een installatie afspraak gemaakt en werden de zonnepanelen in slechts een halve dag geïnstalleerd.

“Na de installatie kreeg ik per e-mail mijn inloggegevens om zelf de opbrengst bij te houden. Als de dagen zonnig zijn, kijk ik regelmatig naar de opbrengsten in de Eleena App.” Ook andere huurders adviseert mevrouw Derksen om mee te doen met het zonnepanelenproject. Zo heeft ze al verschillende andere huurders kunnen enthousiasmeren om ook mee te doen.

“De installateur was erg vriendelijk, herkenbaar en legde goed uit wat hij ging doen”

Meer nieuwsberichten

07 dec. 2023
-  Nieuwsbericht
Ecorus helpt Wienerberger bij realiseren duurzame ambities.
06 dec. 2023
-  Nieuwsbericht
Next Level en Ecorus verlengen samenwerking
24 okt. 2023
-  Nieuwsbericht
Dankzij Ecorus werkt Xidoor met zonne-energie van eigen en ander dak.
21 sep. 2023
-  Nieuwsbericht
Lidl sluit een van de grootste Solar Corporate Power Purchase Agreements van Nederland 

Vrijblijvend
advies op maat .

Verduurzamen willen wij allemaal, maar wat is de juiste stap om direct te verduurzamen? Maak een afspraak met een van onze solar adviseur voor een advies op maat. Geheel vrijblijvend.