22 nov. 2022

-  Nieuwsbericht

Ecorus wint Duurzaamheidsprijs Utiliteit!

Utiliteitsproject van het jaar: Zonneweide Groetpolder

Het sprookjesachtige Slot Zeist was het toneel van de eerste editie van het gala dat de zonne-energiesector in het zonnetje zette. Van de maskerpersonages Hout & Hout die zich voortbewogen op wind- en zonne-energie tot het exquise diner: de ongeveer 200 aanwezigen lieten zich met groot plezier fêteren en reflecteerden op een bijzonder jaar.

De eerste award van de avond werd toegekend aan het Utiliteitsproject van het jaar. Winnaar is het project Zonneweide Groetpolder dat werd gerealiseerd door Ecorus. Het 4 kilometer lange zonnepark in de gemeente Hollands Kroon, meandert langs een dijk waardoor de landschappelijke inpassing optimaal is.

Brand & Marketing Director Gilbert James Weber is in zijn nopjes met de winst: ‘Het zonnepark met 44.712 zonnepanelen is via cable pooling aangesloten op de netaansluiting van de naastgelegen windmolens. Deze prijs is een kroon op ons werk en de vele uitdagingen die in dit project zijn overwonnen.’

Ecorus wint Duurzaamheidsprijs Utiliteit!

Meer nieuwsberichten

21 sep. 2023
-  Nieuwsbericht
Lidl sluit een van de grootste Solar Corporate Power Purchase Agreements van Nederland 
08 sep. 2023
-  Persbericht
Collectieve inkoop zonnepanelen succesvol afgerond!
03 aug. 2023
-  Nieuwsbericht
Zonnepanelen zijn hot
27 jun. 2023
-  Nieuwsbericht
Dankbaar werk voor een doelgroep die het hard nodig heeft

Vrijblijvend
advies op maat .

Verduurzamen willen wij allemaal, maar wat is de juiste stap om direct te verduurzamen? Maak een afspraak met een van onze solar adviseur voor een advies op maat. Geheel vrijblijvend.