Welkom in de
One Stop Solar
Energy Shop .

Executiekracht op hoge snelheid! Hier vindt u meer dan 100 solar specialisten onder één dak die vanuit hun eigen vakspecialisme samenwerken in multidisciplinaire teams. Met maximale afstemming en minimale ruis. Benieuwd hoe wij voor u de totaaloplossing voor zonne-energie op zowel on-site als off-site kunnen aanbieden?

Part of

EcorusLogo
logo_solora_big
logoeleena
nfz-logo

Alles solar experts onder één dak voor snel en efficiënt teamwork .

Top
Consultancy

Uw energiekosten verlagen of de mogelijkheden met zonne-energie ontdekken? Ga aan de slag met onze adviseurs voor een adviesplan op maat.

Excellent
Operations

Op zoek naar de technisch best renderende zonnestroominstallaties? Als marktleider in turn-key & on-time opleveringen, helpen wij u graag.

Life Cycle
Solar Management

Het maximale uit uw installatie en investering halen? Ga aan de slag met gespecialiseerd onderhoud en beheer voor optimaal rendement.

Specialist in het ontwikkelen van uw groene ambities .

Technisch hoogwaardige ‘out of the box’ oplossingen bedenken die ook praktisch uitvoerbaar zijn, dat is onze kracht. De consultancy-unit met ingenieurs, bedrijfseconomen, bedrijfskundigen, juristen en financieringsdeskundigen levert toegevoegde waarde aan dak- en grondeigenaren die beschikbare oppervlakte hebben voor de grootschalige ontwikkeling van zonne-energie. 

Op grond van bedrijfseconomische ratio’s werken onze solar experts aan sluitende businesscases die de hoogst mogelijke opbrengsten en rendementen opleveren. Dit alles uiteraard met realistische tijdsplanningen en ontzorging van A tot Z. Ook opereren we vaak als extern verlengstuk van een Energy Team aan klantzijde. Of zoals een grote internationale klant van ons het noemde: solar prowess at arm length.

Samen bouwen en versnellen we uw energietransitie .

Om zonnekrachtcentrales -groot of klein- decennia probleemloos te laten draaien doen we geen concessies aan kwaliteit en veiligheid. Of we die centrale nu voor onszelf bouwen, dan wel voor een externe partij, het is een investering die optimaal moet renderen. 100% betrouwbaar moet die zijn. Met de laagste ‘total cost of ownership’.

De executie-unit heeft alles in huis om uw ambitieuze energietransitie te versnellen. Door bijvoorbeeld uw zonnekrachtcentrale uit te breiden met laadpalen, batterij-opslag, solar carports en energy management systemen als; curtailment en cable pooling. Afhankelijk van uw situatie zijn er 4 slimme bouwstenen in te zetten om uw energietransitie te versnellen. Benieuwd welke we voor u kunnen inzetten?

Aan de slag met
Life Cycle Solar
Management
.

Stel, uw zonnestroom-installatie is ‘powered up’. Dan zijn er drie kernzaken te ‘managen’: Hoe maximaliseert u de energieproductie? Hoe minimaliseert u de uitvaltijd? Hoe verlaagt u de levenscyclusactiviteiten en onderhoudskosten? Dat vraagt een stuk assetmanagement, onderhoud en beheer.

We behandelen alle technische en administratieve aspecten van de installatie, inclusief de verificatie van contractuele verplichtingen. Daarnaast beheren we de relaties tussen uw installatie en eventuele externe partijen die van invloed kunnen zijn op uw activiteiten, zoals netbeheerders of lokale boeren. Bij het beheer van uw installatie maken wij gebruik van onze Operations Control Room. Deze geeft 24 uur per dag toegang tot informatie en slimmere operaties mogelijk.

Met preventief & reactief onderhoud, monitoring, camerabewaking, cleaning en availability & PR garantie onderhouden en beheren we al tientallen zonnekrachtcentrales gedurende levenscyclus optimaal.

Vrijblijvend
advies op maat .

Verduurzamen willen wij allemaal, maar wat is de juiste stap om direct te verduurzamen? Maak een afspraak met een van onze solar adviseur voor een advies op maat. Geheel vrijblijvend.