22 feb. 2023

-  Persbericht

Ecorus voorziet alle woningen Stek van zonnestroom.

Woonstichting Stek, heeft Ecorus gekozen om de komende jaren haar hele woningvoorraad te verduurzamen met zonnestroom. Per jaar gaat het om 500 woningen. Voor de bouw van de installaties en het onderhoud ervan tekende Hans Al, directeur-bestuurder Stek de samenwerkingsovereenkomst met Sander van der Laan, directeur Ecorus Home.

“In deze tijd dat de energieprijzen de pan uit rijzen, vinden we het geweldig om de huurders van Stek te helpen met het verduurzamen van hun woningen. We vinden dat iedereen moet kunnen genieten van de voordelen die zonne-energie biedt.”  Sander van der Laan, directeur Ecorus Home.

Een 8 voor huurderstevredenheid

Onderscheidend in het plan van aanpak om huurders enthousiast te maken voor het zonnestroomproject is de nadruk op het persoonlijke contact in de wervingscampagne. We zetten verschillende communicatiemiddelen in, uitgevoerd in de huisstijl en aansluitend op het taalgebruik van STEK. Ook wordt per wijk samen met STEK de beste aanpak bepaald. Zo wordt een wijk waar veel senioren wonen een informatiebijeenkomst erg gewaardeerd, terwijl dit minder noodzakelijk is wanneer er meer (jonge) gezinnen in een wijk wonen. Aan STEK is de belofte gedaan om voor een 8 te gaan qua huurderstevredenheid.

“Mooi om te zien dat Ecorus de tevredenheid van huurders heel serieus neemt. Het streven naar 100% blije Stek-huurders spreekt ons dan ook enorm aan. Zonnestroom is een goede manier om betaalbaar te blijven wonen. Met deze samenwerking wordt dat voor alle huurders bereikbaar. Het kan niet allemaal tegelijk maar we maken zo wel grote stappen.” Hans Al, directeur-bestuurder Stek Wonen

Meertalige klantenservice

Wanneer de zonnestroom-installatie is aangesloten, dan neemt de monteur alles haarfijn door met de huurder. Ook laat hij een handige informatiefolder achter en plakt een sticker op de installatie met het storingsnummer. Daarna ontvangt de huurder automatisch een e-mail met een klanttevredenheidsonderzoek. Heeft de huurder vragen? Dan kan zij dagelijks terecht bij de ervaren klantenservice. De huurder krijgt dan een vriendelijke en oplossingsgerichte medewerker aan de lijn die heldere antwoorden in meerdere talen kan geven.

stek wonen ecorus

Ecorus voorziet alle woningen Stek van zonnestroom.

Meer nieuwsberichten

21 sep. 2023
-  Nieuwsbericht
Lidl sluit een van de grootste Solar Corporate Power Purchase Agreements van Nederland 
08 sep. 2023
-  Persbericht
Collectieve inkoop zonnepanelen succesvol afgerond!
03 aug. 2023
-  Nieuwsbericht
Zonnepanelen zijn hot
27 jun. 2023
-  Nieuwsbericht
Dankbaar werk voor een doelgroep die het hard nodig heeft

Vrijblijvend
advies op maat .

Verduurzamen willen wij allemaal, maar wat is de juiste stap om direct te verduurzamen? Maak een afspraak met een van onze solar adviseur voor een advies op maat. Geheel vrijblijvend.