Zelf investeren

Advies & Consulting

U wilt investeren in een winstgevend zonne-energiesysteem. Belangrijk is om er zeker van te zijn dat deze maximaal presteert. De technische prestaties bepalen namelijk uw netto rendement. Ecorus garandeert een hoogst haalbare efficiëntie van het zonne-energiesysteem en daarmee het hoogste rendement op uw investering.

Ecorus biedt een resultaatgerichte prestatiegarantie, waarbij de rendementen van het zonne-energiesysteem verzekerd zijn. Bij grootschalige projecten kan de schade gigantisch oplopen. Dankzij onze technische kennis kan Ecorus langdurige, probleemloze en economische prestaties van het zonne-energiesysteem verzekeren. Ecorus compenseert alle misgelopen inkomsten van zowel de energie als subsidie. Dat is de zekerheid van Ecorus, hierin zijn we uniek!

Tevens kan ons team van deskundigen en financieel experts u helpen met een investeringsoplossing op maat, voor een perfect zonne-energiesysteem en met een financieel plan dat past bij uw budget. Ecorus heeft alle disciplines in huis van techniek tot financiering.

Wat betekent dit voor u?

  • Verduurzaam uw bedrijf en versterk uw groen-imago
  • Hoog investeringsrendement
  • Verzekerd rendement met resultaatgerichte prestatiegarantie
  • Verlaag uw energiekosten, voorkom stijgende energietarieven
  • Vergroot uw impact op BREEAM & CO2 Presatieladder

Ontvang een vrijblijvende analyse

Ecorus brengt uw locatie in kaart met hoge resolutie satelliet data. Onze engineers analyseren het beschikbaar dakoppervlak, rekening houdend met bestaande objecten en dergelijken. Op basis hiervan wordt een nauwkeurige inschatting gemaakt van het aantal te plaatsen zonnepanelen. In combinatie met de helling, oriëntatie en een schaduwanalyse wordt de intensiteit van de instraling berekend. Deze uitgangspunten vormen de basis voor uw analyse en businesscase.

Wie maken er nog meer impact?

Zorgeloos verduurzamen

Snel en zonder zorgen een rendabel zonne-energiesysteem.

Betrouwbare partner

Ervaren en stabiele partner, sinds 2010 ervaring in zonne-energie.

Prestatiegarantie

Resultaatgerichte prestatiegarantie voor 100% financiële zekerheid.

Transparant