Het nieuwe goud

Zonnepanelen lijken het nieuwe goud voor ondernemers met zakelijk vastgoed die hun belegging duurzaam willen opwaarderen. Het is booming business. Zonnepanelen zijn immers een uitstekende manier om een pand in één klap te verduurzamen. Het is een extra inkomstenbron die ook laat zien dat het ondernemende bedrijf maatschappelijk verantwoord bezig is.

Hoogste Financiële Rendement

Hoe kan er het meeste rendement uit de bedrijfsdaken gehaald worden? Welk financieel model en welke oplossingen passen het beste bij de situatie? Deze vragen vormen het uitgangspunt van Ecorus, de ‘one stop solar shop’. We bedenken, bouwen, beheren en onderhouden de technisch best renderende zonnestroomcentrales. Onze dienstverlening rust op drie pijlers: gemak door complete ontzorging, het steven naar het hoogste financiële rendement en een ‘no nonsense’-aanpak.

Zonnestroominstallatie ontwikkelen

No Nonsense-Aanpak

Onze ondernemende klanten houden van ‘no nonsense’. Dit vertaalt zich bij Ecorus in het halen van deadlines, waar nog heel wat bij komt kijken. Zo kopen we rechtstreeks in bij alle producenten waardoor we grip hebben op de levering van producten. Werken we met eigen uitvoerders op de locaties zodat de werkzaamheden op het dak maar ook in de elektrotechnische installatie elkaar netjes opvolgen. En we zorgen voor de afstemming met de netbeheerder als het gebouw van de klant tijdelijk moet worden afgeschakeld van het stroomnet.

Gemak dient de ondernemer ​

Het bieden van gemak is waar onze solar specialisten bij wijze van spreken iedere ochtend voor opstaan. We houden onze klanten volledig op de hoogte van het proces en zoeken proactief naar oplossingen. Met minimale verstoring van zijn dagelijkse operatie. Gemak zit hem ook in het feit dat we elke mogelijke SDE deadline weten te realiseren. Zelfs als het 5 voor 12 is. Wat het financieel rendement betreft, vinden we altijd de optimale combinatie tussen type zonnepanelen en elektrotechnische installatie.

Contact & Advies

Vragen of advies nodig omtrent het ontwikkelen of bouwen van uw zonnestroominstallatie op dak, grond of als carport? Ik sta u graag te woord.


Ron Schaafsma
Solar Adviseur

Benieuwd wat
uw dakoppervlakte
kan opleveren?

Zonnestroominstallaties in uw markt

Albert Heijn XL Den Helder

2020  ●  
Dakproject  ●  
NL

Pater Broersen

2019  ●  
Dakproject  ●  
NL

Timmerfabriek Carper

2019  ●  
Dakproject  ●  
NL
Saenz-Zonnepanelen-Ecorus-II

Klantverhaal SAENZ

''Maar liefst 1800 zonnepanelen worden er de komende weken gelegd op het dak van de Floris Groep in Wormerveer. Daarmee maakt het project Saenz een groeispurt.''
RAB-Groep-Logo
Floris-Bouwcenter-Logo
Albert-Heijn-Schoten-Plaza-Logo
Sportstal-Dijkhoeve-Logo
Mata-Kunststoffen-Logo
Neckslag-Logo
Next Level Development Venlo Ecorus
27-08-2021  ●  
Artikel  ●   Nieuws

Daken volleggen is geen kunst, een hoogwaardige PV-installatie afleveren wel

‘Leg eerst alle daken vol met zonnepanelen’ is een veelgehoorde opmerking in de discussie over het klimaat en de energietransitie. Maar panelen leggen is één, gegarandeerd zorgen dat de kostbare PV-installatie ook jarenlang z’n opbrengst blijft hal…
Zonnepanelen Den Helder Ecorus
19-08-2021  ●  
Artikel  ●   Nieuws

Pionier en trendsetter in zonne-energie

Je kunt het je bijna niet meer voorstellen, maar in 2014 lagen er in Den Helder (en trouwens ook in heel Nederland) bijna geen zonnepanelen op de daken van de huizen. Ecorus geloofde toen al in het idee om iedereen van zonne-energie te voorzien….
Zonnepark Lankhorst
12-08-2021  ●  
Artikel  ●   Nieuws

Zonnepark Lankhorst Sneek afgerond

Royal Lankhorst Euronete in Sneek maakt en levert sinds 1975 innovatieve kunststof producten die passen in een groene en duurzame leefomgeving. Het lag dan ook voor de hand dat men ook zocht naar een duurzame invulling van hun energievraag….