Leader in Solar
Deployment to
Shine Bright .

Om de transitie naar duurzaam bij onze klanten krachtig te versnellen, zetten we on-site en off -site solar in. We zijn de ‘one stop solar shop’ en leggen snelwegen aan naar 100% groene, goedkope stroom. Zo zetten we iedereen in hun kracht, want gedreven door zonne-energie helpen we duurzame dromen waar te maken. En laten we al onze klanten schitteren.

Trusted by

De Snelweg naar Goedkope, Groene Energie .​

Vandaag de dag is vergroening van de energiebehoefte voor iedere ondernemer een absolute topprioriteit. Of het nu een woningcorporatie betreft, een industrieel bedrijf, een MKB onderneming of een logistieke vastgoedspeler, allen zijn ze bezig met hun eigen energietransitie. Sneller naar goedkope, groene elektriciteit? Met Ecorus bereikt u als eerste uw ‘net zero doelstelling’. 

We Investeren, Ontwikkelen en Bouwen .

In onze ‘one stop solar energy shop’ werken meer dan 100 solar experts. Een betrouwbare plek waar alles samenkomt: hoogwaardige technische solar kennis, een aanzienlijk aantal implementaties bij verschillende klanten en een scala aan financieringsmodellen. Door nauw in de keten samen te werken, creëren we de meeste waarde voor onze klanten.

Klantverhaal ALDI

Europese uitrol on-site & off-site solar .

De implementatie van zonnestroom voor klant Aldi is gestart in Nederland met zonnestroom-installaties op 40 locaties (multi site). Waarin in ieder land en locatie met dezelfde hoge standaard-eisen aan kwaliteit en veiligheid wordt uitgevoerd.

Klantverhaal GLP

Door slim ontwerp zijn onze kosten niet alleen lager, maar ook onze opbrengsten hoger

Een van 's werelds grootste logistieke vastgoedspelers GLP Europe werkt samen met Ecorus om haar vastgoedportefeuille 'future proof' te maken. Zo is er sinds januari hard gewerkt aan een zonnedak van in Zevenaar. Met een goed voorbeeld van slim ontwerp wordt het G-Park project daarmee een van de grootste zonnedaken van Europa.

Klantverhaal Zonnepark Groetpolder

Creatief met netaansluiting: zon-wind cable pooling .

Een schonere, fossielvrije wereld voor huidige en volgende generaties door innovatief denken en doen en door slim gebruik te maken van zon- en windenergie. In Groetpolder laten ze zien dat het kan.

Klantverhaal Kennemer Wonen

In de laatste versnelling met zonne-energie .

In 2016 is Kennemer Wonen gestart om elk jaar 1.000 tot 1.500 huurwoningen te voorzien van maximaal acht zonnepanelen. Krista Wa;ter, directeur bestuurder van Kennemer Wonen en Bauke Bakker, commercieel directeur van Ecorus zijn enthousiast over de versnelling en de goede samenwerking.

Klantverhaal Next Level Development

Samen ontwikkelen om keihard te versnellen .

Onze samenwerking met vastgoedontwikkelaar Next Level dateert uit 2019 met een eerste zonne-energieproject in Venlo. Het resulteerde in het krachtigste zonnedak van Europa van 15 MW dat in een recordtijd werd gerealiseerd.

Klantverhaal Klimaatfonds

Samen versnellen. Samen impact maken. Samen komen we verder.

De samenwerking met Klimaatfonds Nederland dateert van 2020, vrij kort na de oprichting van het nu al succesvolle investeringsfonds voor grootschalige zonne-energieprojecten in Nederland.

Onze doelmarkten waar wij al meer dan 10 jaar impact maken .

0 +

Commerciële Projecten

Benieuwd hoe de belofte van Shine Bright er voor voor global industry leaders eruit ziet?

0 +

Grootschalige Projecten

Benieuwd hoe de belofte van Shine Bright er voor investeerders in grootschalige zonneparken -grond en dak- eruit ziet?

0 +

Sociale Huurwoningen

Benieuwd hoe de belofte van Shine Bright er voor woningbouwcorporaties eruit ziet?

Over Ecorus

De belofte van
Shine Bright .

Met onze ‘bright solutions’ van on-site en off-site solar leggen we snelwegen aan naar groene, goedkope stroom. Daarmee helpen we onze klanten hun duurzame dromen waar te maken waarbij we zorgen voor een onafhankelijke energievoorziening met 100% goedkope, groene stroom zonder CO2. Door hun eigen energietransitie te versnellen, laten we klanten schitteren. Daarin zit de de waarde en belofte van ‘shine bright’.

We houden je
graag up-to-date

21 sep. 2023
-  Nieuwsbericht
Lidl sluit een van de grootste Solar Corporate Power Purchase Agreements van Nederland 
08 sep. 2023
-  Persbericht
Collectieve inkoop zonnepanelen succesvol afgerond!
03 aug. 2023:
Zonnepanelen zijn hot
27 jun. 2023:
Dankbaar werk voor een doelgroep die het hard nodig heeft
27 jun. 2023:
“Ons aquarium met tropische vissen én hoge watertemperatuur verbruikt veel stroom, dus zonnepanelen zijn voor ons erg handig”
25 apr. 2023:
Ecorus Home start met eigen installatieteam
12 apr. 2023:
Inzet drone voor optimaal legplan zonnepanelen
23 feb. 2023:
Zon langs de A7: aanpak en lessons learned
22 feb. 2023:
Ecorus voorziet alle woningen Stek van zonnestroom.
29 jan. 2023:
Betrouwbaarheid op het gebied van levering, installatiecapaciteit en advies richting woningcorporaties?
28 jan. 2023:
“De installateur was erg vriendelijk, herkenbaar en legde goed uit wat hij ging doen”

Vrijblijvend
advies op maat .

Verduurzamen willen wij allemaal, maar wat is de juiste stap om direct te verduurzamen? Maak een afspraak met een van onze solar adviseur voor een advies op maat. Geheel vrijblijvend.